Névjegykártya nyomtatási árak

Mire való a névjegykártya?

A válasz köztudott. A magán és üzleti életben egyaránt fontos az első benyomás, amelynek egyik lényeges mozzanata a névjegykártya átnyújtása.

Milyen névjegykártyám legyen?

Hagyományos vagy egyedi? Neked kell eldöntened, hiszen Te tudod milyen célra szánod. Ha nincsenek ötleteid, mi szívesen segítünk neked. Akár hagyományos, akár egyedi névjegykártyát szeretnél, mindenképpen olyannak kell lennie, amelyet nemcsak eltesznek a többi közé, hanem szívesen elő is vesznek, hiszen egyediségére emlékeznek. Olyannak kell lennie, amely nem kerül a szemétbe. Akár például egy hűtőgépre, mosógépre, mosogatógépre is kitehető, tehát mindig szem előtt lehet.

Méret: 90 x 50 mm

A feltüntetett nettó darabárak 300g/m² papírra értendők.
Darab egy oldalas színes
4+0
két oldalas színes
4+4
50 29,00 Ft/db 52,00 Ft/db
100 24,00 Ft/db 43,00 Ft/db
200 21,00 Ft/db 29,00 Ft/db
300 17,50 Ft/db 25,50 Ft/db
500 13,00 Ft/db 20,00 Ft/db

Kreatív papír esetén egyeztetés szükséges.

Különleges, egyedi névjegykártya készítése

Kör alakú vagy valamilyen különleges formájú névjegykártyát szeretnél? Netán extra vastag névjegykártyára van szükséged? Domborítani szeretnél egy feliratot vagy egy grafikát? Ilyen igényeket is ki tudunk elégíteni egy különleges nyomtatási eljárás segítségével.

Igény szerint vállaljuk névjegykártyád tervezési, grafikai munkáit is!

Hozd el megunt névjegykártyáidat, mi új köntösbe öltöztetjük...

Változtatni szeretnél meglévő névjegykártyáidon, de nem akarod kidobni őket? Vakdombornyomás készítését vállaljuk hozott anyagra is. Hozd el hozzánk a régi névjegykártyát, a grafika alapján eldöntjük, lehet-e belőle újat alkotni. Csodát nem tudunk tenni, de a maximumot mindig kihozzuk magunkból. Hozd el hozzánk a grafikát, akár egy nap alatt elkészülhet megújított névjegykártyád dombornyomással!

Egyedi igények esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

Névjegykártyáddal harmonizáló stílusú levélpapírt, vagy szórólapot is rendelhetsz tőlünk!

Ha a többi termék ára is érdekel, nézd meg többi menüpontunkat: